+421948320780

SK  EN

ELEKTROSLUŽBY

Spoločnosť ESOS SK sa špecializuje na široké spektrum služieb v oblasti elektroúdržby. Ponúkame meranie izolačných stavov elektrických motorov a strojov, ktoré obsahujú elektrické zariadenia. Vykonávame elektro revízie, elektro opravy rozvádzačov, poprípade preventívne prehliadky elektrických zariadení.

Po vykonaní elektro merania zákazníkom poskytujeme detailnú správu. Táto správa obsahuje podrobné informácie o stave, identifikovaných problémoch a odporúčaniach pre ich opravu. Na základe tejto správy náš odborný tím následne pristúpi k oprave zistených závad. Tento proces zahŕňa starostlivú analýzu a precízne zásahy, ktoré zaisťujú dlhodobú spoľahlivosť a bezpečnosť elektrických zariadení.

Meranie izolačných stavov

Jednou z našich činností je meranie izolačných stavov elektrických motorov a strojov, ktoré obsahujú elektrické zariadenia. Toto meranie je kľúčové pre zaistenie bezpečnosti a spoľahlivosti prevádzky týchto zariadení. Okrem toho spoločnosť ESOS Ostrava poskytuje diagnostiku a meranie izolačných stavov ručného náradia, čo je nevyhnutné na zaistenie bezproblémového a bezpečného používania.

Elektro revízie

Ďalšou dôležitou službou, ktorú spoločnosť ESOS Ostrava ponúka, je vykonávanie elektro revízií. Tieto revízie sú nevyhnutné pre zaistenie bezpečnej prevádzky ručného náradia, bielej techniky, predlžovacích káblov a elektrických motorov s napätím do 400 V. Naši odborníci vykonávajú dôkladné kontroly a testovanie, aby zaistili, že všetky zariadenia spĺňajú všetky bezpečnostné normy a predpisy.

Elektro opravy rozvádzačov

Spoločnosť ESOS Ostrava taktiež ponúka elektro opravy rozvádzačov, čo zahŕňa opravy a údržbu elektrických strojov a prístrojov. Táto služba je dôležitá pre zabezpečenie nepretržitej prevádzky a minimalizáciu výpadkov, ktoré môžu spôsobiť finančné straty alebo bezpečnostné riziká. Naše tímy sú vybavené najmodernejšími nástrojmi a majú bohaté skúsenosti s opravami rôznych typov elektroinštalácií a rozvodov, čo nám umožňuje poskytovať služby na najvyššej úrovni.

Preventívne elektro prehliadky a opravy zdvíhacích plošín a výťahov

Preventívne prehliadky a opravy zdvíhacích plošín a výťahov všetkých typov sú ďalšou kľúčovou oblasťou, ktorou sa v spoločnosti ESOS Ostrava zaoberáme. Tieto preventívne údržby sú nevyhnutné pre zaistenie bezpečnosti a spoľahlivosti týchto zariadení. Naši technici vykonávajú detailné kontroly a opravy, ktoré zahŕňajú všetko od mechanických častí až po elektrické komponenty.

Revízie zdvíhacích plošín a výťahov sú povinné podľa zákona a spoločnosť ESOS Ostrava je pripravená tieto revízie vykonávať v súlade s legislatívnymi požiadavkami. Plošiny, ktoré prepravujú osoby, musia byť revidované každých šesť mesiacov, resp. výťahy, ktoré prepravujú osoby, musia byť kontrolované každé tri mesiace. Naša spoločnosť zaisťuje, že všetky tieto revízie sú vykonávané starostlivo a profesionálne, aby bola zaistená maximálna bezpečnosť a funkčnosť zariadenia.

Profesionálny prístup

Všetky uvedené služby sú poskytované s dôrazom na profesionalitu a kvalitu. Spoločnosť ESOS Ostrava disponuje tímom skúsených odborníkov, ktorí sú pravidelne školení a oboznámení s najnovšími technológiami a normami v oblasti elektroinštalácií strojov a údržby elektrických zariadení. Naše služby sú navrhnuté tak, aby spĺňali špecifické potreby a požiadavky našich zákazníkov, či už ide o malé firmy, veľké priemyselné podniky alebo jednotlivcov.

Spoločnosť ESOS Ostrava je hrdá na svoju dlhoročnú tradíciu a vynikajúcu reputáciu v oblasti elektroúdržby a elektroinštalácií strojov. Naším cieľom je poskytovať služby, ktoré presahujú očakávania zákazníkov a prispievajú k ich úspechu a bezpečnosti. Vďaka našim komplexným riešeniam a individuálnemu prístupu sme schopní ponúkať služby, ktoré sú efektívne, spoľahlivé a cenovo dostupné.

Každý projekt, ktorý realizujeme, je pre nás výzvou a príležitosťou ukázať naše schopnosti a skúsenosti. Starostlivo plánujeme a koordinujeme všetky práce, aby boli vykonané včas av súlade s najvyššími štandardmi kvality. Naši zákazníci môžu počítať s naším profesionálnym prístupom a plným nasadením, či už sa jedná o pravidelné revízie, preventívnu údržbu, alebo zložité opravy a inštalácie.

Veríme, že naše služby prispievajú k bezpečnejšej a efektívnejšej prevádzke elektrických zariadení a systémov. Spoločnosť ESOS Ostrava je tu, aby Vám poskytla všetko, čo potrebujete na dosiahnutie maximálnej spoľahlivosti a bezpečnosti Vašich elektrických zariadení.

MÁTE ZÁJEM? CHCETE SE DOZVĚDĚT VÍCE?

KONTAKTUJTE NÁS JEŠTĚ DNES!

Invalid Email
Invalid Number

Odesláním zprávy skrze kontaktní formulář souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Pre bližšie informácie nás neváhajte kontaktovať.

+421 944 277 246

logofooter

Kontakty

Osadná 2
Bratislava
831 03
+421948320780
obchod@esossk.sk

O spoločnosti

IČO: 51 643 766
Certifikáty
Kontakty